Legfrissebb képek

Legfrissebb kommentek

 • Dóra Jaaaj, csak most láttam ezt a bejegyzést, és de jó...
  2011-05-22 21:12:02 (Panna érkezése)
 • Hamori Agnes Nagyon sok szeretettel gratulalunk! Sok boldogsago...
  2011-04-04 22:05:47 (Panna érkezése)
 • Szusi De jó volt olvasni, átélni vele kicsit újra a sajá...
  2011-04-01 19:59:36 (Panna érkezése)
 • Hegedűs Anna Bazsamanó! Nagyon boldog szülinapot Neked! Alig vá...
  2011-02-02 00:02:42 (Hú, de örülök...)
 • Dóra Nagyon boldog szülinapot Bazsi!!!...
  2011-02-01 20:00:44 (Hú, de örülök...)

Hozzáférés

rss  RSS hírcsatorna
Az RSS hírcsatorna kizárólag a nyilvános blogbejegyzéseket tartalmazza!

Jog: Látogató

BLOG - BEJEGYZÉSEK LISTÁJA

Kicsi Mazsolám!

Az elmúlt egy hétben nagyon megszenvedted, megszenvedtük a 3. fogacskád növekedését. De tegnap már láttam, hogy kint van a csücske! A jobb felső metszőfogad bújik ki éppen és ez két nagyon nehéz és pár kicsit nehéz napot eredményezett. A nagyon nehéz napokon szinte minden óráan sírtál és hozzám szerettél volna bújni. Csak a szopizás tudott igazán megnyugtatni vagy néha sikerült egy kis játékkal lekötnöm a figyelmedet. Még séta közben sem tudtál aludni, pedig azzal soha nem volt gond. Ez a 3. fogacska feladta a leckét! Kaptál homeopátiás kamillát, Panadolt és Dentinoxot, de csak kis ideig tartott a fájdalomcsillapítók hatása. Napközben szinte semmit nem aludtál, éjszaka a szokásos 3 órakor keltél aztán 6 óra körül. Megküzdünk ezzel is Manócskám és meglátod nem is fogsz emlékezni ezekre a nehéz napokra!

Kicsi Mazsikám!

 

Elindult alul a második metszőfogad kifelé. :-) Ez aztán a tempó! Július 27-én az új fogad kicsi csücske kikandikált az ínyedből.

Ezáltal elkezdtél gyakorlatozni és kipróbálod, hogy mire jók ezek az új, éles tárgyak a szádban. Gyakorlatozol a játékaidon, az etetőszékeden és persze a mellemen.

Ma reggel például kimondottan kipróbáltad, hogy a cicim is olyan jól masszírozza-e a viszketős ínyedet, mint a szuper rágókáid. Hát felszisszentem és Te azonnal elengedted és méltatlankodva rámnéztél. Azt hiszem, hogy még megeresztesz egy-két próbálkozást, de remélem, hamar rájössz, hogy a fogak nem fegyverek anya ellen (:-)), hanem szuper eszközök ahhoz, hogy fincsi ennivalókat csócsálj majd a jövőben.

 

Bazsi-Mazsi!

Július 20-án Buci nagynénid észrevette, hogy felrepedt az ínyed és kicsi pontocska alakjában kandikál kifelé a fogacskád. Én 19-én kocogtattam és nem hallottam semmit. Mivel Buci tapasztaltabb nálam, ezért ő belenézett a szádba és ügyesen félretolta az ínyed. Ezért ő a szemével láthatta, amire már hetek óta számítok, hogy JÖN AZ ELSŐ FOGACSKÁD!

 

twitteriwiwfb

Blog info

Skripeczky Balázs és Panna naplója

Bazsa és Panna kalandjai

Gyermekek

Skripeczky Balázs
child_13
11 éves, 6 hónapos, 2 hetes, 2 napos
110 cm, 16700 g
Skripeczky Panna
child_155
8 éves, 5 hónapos, 6 napos
77 cm, 9500 g
Fejlődés »