Legfrissebb képek

Legfrissebb kommentek

 • Dóra Jaaaj, csak most láttam ezt a bejegyzést, és de jó...
  2011-05-22 21:12:02 (Panna érkezése)
 • Hamori Agnes Nagyon sok szeretettel gratulalunk! Sok boldogsago...
  2011-04-04 22:05:47 (Panna érkezése)
 • Szusi De jó volt olvasni, átélni vele kicsit újra a sajá...
  2011-04-01 19:59:36 (Panna érkezése)
 • Hegedűs Anna Bazsamanó! Nagyon boldog szülinapot Neked! Alig vá...
  2011-02-02 00:02:42 (Hú, de örülök...)
 • Dóra Nagyon boldog szülinapot Bazsi!!!...
  2011-02-01 20:00:44 (Hú, de örülök...)

Hozzáférés

rss  RSS hírcsatorna
Az RSS hírcsatorna kizárólag a nyilvános blogbejegyzéseket tartalmazza!

Jog: Látogató

BLOG - BEJEGYZÉSEK LISTÁJA

Szűrés: kommunikáció Címke szűrés kikapcsolása

Kicsi Mazsolám!

Elmaradtam az írogatással, mert az elmúlt hetek nagyon mozgalmasak voltak, de most igyekszem visszaemlékezni, hogy mik is történtek velünk a legutóbbi bejegyzés óta.

Október 10-én megismertük Erzsit. Erzsi bölcsiben dolgozott 40 évig és az első pillanattól fogva elfogadtad. Ez nagyon jó, mert mióta Erzsi belépett az életünkbe, én vissza tudtam zökkenni a munkába. Persze csak heti 3 alkalommal van szerencsénk Erzsihez, de Te is élvezed a Vele töltött időt. Rengeteg mondókát és éneket hallhatsz Erzsitől is. A "Fúj a szél a fákat..." mondókát úgy jelzed, hogy hallani szeretnéd, hogy magasba emeled a kezed és vigyorogsz. :-)

Mutogatsz a mutatóujjaddal. Meg tudod mutatni "anya orrát", a pihenőszékeden a zsiráfot és a tigrist. Ez utóbbit még csak ma reggel vettem észre és nem tudom, hogy nem véletlen volt-e. Majd holnap reggel újra tesztellek. :-)

A pihenőszékedbe magadtól bemászol és mint egy kis majom ugrálsz és hintázol benne nagy mosolyok közepette. :-)

Már 2 hete kapaszkodva járkálsz a guruló dobozzal, a kanapé mentén, a konyha széket tologatva. Egyszóval szerintem nem kell sok ahhoz, hogy egyszer csak felállj és elindulj. :-) Persze türelmesen várjuk, hogy magadtól tedd meg az első lépéseket.

Az akaratod egyre erősebb és egy hete először vágtál le egy kis hisztit, amit azóta persze egyre tökéletesebbre próbálsz fejleszteni. Sajnos makacs és kemény anya vagyok, így remélem rájössz hamar, hogy a kiabálással, hisztivel ne sokra mész nálam. :-) Nagyon el tudsz keseredni és hatalmas krokodil könnyeket eresztesz másodpercek alatt, de én kitartok. :-) Ma például felülhettél a Donald kacsás pénzbedobós hajóra, de aztán nem akartál lejönni róla és olyan hisztit csináltál, hogy csak 10 perc múlva kezdtél lenyugodni. Azért így hisztisen is imádni való vagy! :-) Azt hiszem, hogy Barrens Bence jó tanítód volt és méltón lehet büszke Rád, hogy egy korábbi tanácsára hogy emlékeztél és így megfogadtad. :-)

Azért a legtöbbször egy nagyon mosolygós, rettentően barátságos manó vagy. Nekem például állandóan azzal akarsz kedveskedni, hogy bekapod az orrom és néha finoman, néha pedig egészen erősen megharapod. A hajamat még mindig téped és nem akarsz simogatni, mintha az túl finom mozdulat lenne Neked. :-)

Nagyon szereted a hasad és mostanában nem vagy hajlandó baba kaját enni, ha mi is Veled eszünk. Így reggelire például már sonkás kenyeret, kalácsot, risztejjel készült tejbegrízt eszel.

Reggelenként apától nagy integetések és sikítozáok, vigyorgások közepette búcsúzol. Mindig kikísérjük a lifthez és vadul integetsz és ugrálsz a kezemben. :-) Már érzékeled, hogy mikor megy el valaki és hogy ilyenkor integetünk.

A kora délutáni alvásodat például nem szereted az ágyban véghezvinni. Inkább kedvesen pápázol, ezzel mutatva, hogy szeretnél kint aludni az erkélyen és tényleg szépen alszol kint. :-) Hihetetlen, hogy már milyen fejlett a kommunikációd!

Nagyjából ennyit tudtam most összeszedni az elmúlt pár hét történéséből. Ha eszembe jut valami, akkor persze igyekszem minél előbb rögzíteni, de mostanában nagyon sok a munkám és szeretném a szabad időt inkább Veled eltölteni. Este, ha alszol akkor általában apával dolgozunk, hogy utolérjük magunkat.

Nagyon-nagyon szeretünk és büszkék vagyunk Rád!

message 1 hozzászólás Hozzászólok »
twitteriwiwfb

Blog info

Skripeczky Balázs és Panna naplója

Bazsa és Panna kalandjai

Gyermekek

Skripeczky Balázs
child_13
11 éves, 7 hónapos, 2 hetes
110 cm, 16700 g
Skripeczky Panna
child_155
8 éves, 6 hónapos, 4 napos
77 cm, 9500 g
Fejlődés »