Legfrissebb képek

Legfrissebb kommentek

 • Dóra Jaaaj, csak most láttam ezt a bejegyzést, és de jó...
  2011-05-22 21:12:02 (Panna érkezése)
 • Hamori Agnes Nagyon sok szeretettel gratulalunk! Sok boldogsago...
  2011-04-04 22:05:47 (Panna érkezése)
 • Szusi De jó volt olvasni, átélni vele kicsit újra a sajá...
  2011-04-01 19:59:36 (Panna érkezése)
 • Hegedűs Anna Bazsamanó! Nagyon boldog szülinapot Neked! Alig vá...
  2011-02-02 00:02:42 (Hú, de örülök...)
 • Dóra Nagyon boldog szülinapot Bazsi!!!...
  2011-02-01 20:00:44 (Hú, de örülök...)

Hozzáférés

rss  RSS hírcsatorna
Az RSS hírcsatorna kizárólag a nyilvános blogbejegyzéseket tartalmazza!

Jog: Látogató

BLOG - BEJEGYZÉSEK LISTÁJA

Szűrés: viselkedés Címke szűrés kikapcsolása

Kicsi Mazsi!

Ezen a héten megvettük az első cipődet, ami nem is cipő, hanem egy jó kis téli bakancs. Olyan hideg van már, hogy sétánál nem akartam, hogy véletlenül is megfázz. A bakancsod mérete: 22!! :-) Elég nagy lábon élsz, de én imádom ezeket a tappancsokat! :-)

Felraktuk neked a hintát a szobád ajtajára. Le sem lehet róla szedni. Délelőttönként ezzel töltöd az időt és folyamatosan "énekeled" velem a hinta-palintát (ta-pa)

Új szavad is van: pa (ezt mondod mindig a lámpára) :-)

Apa reggelente, ha bejön a szobádba, azonnal az ölébe kéredzkedsz és vadul mutogatod, hogy hova szeretnéd, ha vinne. Leginkább az ablakban lógó virágos dísz érdekel és képes vagy egy kis hisztire is, hogy apa felemeljen oda. Persze hisztivel nem érsz el semmit, mert mi próbálunk okosak lenni és nem akkor teljesíteni a kívánságod, amikor a hisztid csúcspontján vagy. :-) Majd meglátjuk, hogy ér-e ez a stratégia valamit. :-)

Erzsit rendületlenül imádod. Amikor megérkezik hangosan örülsz neki (visszafelé szívod a levegőt és a torkoddal adod ki a hangot). Azonnal magyarázol neki. Erzsi nagyon örül az örömödnak.

Az utóbbi időben nem vagy hajlandó Ági mamával meginni a lefekvés előtt a tejet. Kiharcolod, hogy én adjam neked oda. Remélem ezen a korszakon is túl leszel.

Az öltözködés nem tartozik a kedvenceid közé. Például a sapkát mindig leveszed, amikor először Rád rakom. A zoknit is le tudod már húzni magadról.

Ma este fürdés közben belepisiltél a kádba. Most először láttad, hogy a pisi a kukidból jön és hangosan kacagtál rajta. Nagyon édes voltál. :-)

Oda vagy a gyerekekért! Vásárláskor biztos, hogy találkozunk egy pár gyerkőccel és Te hangot adsz örömödnek és mutogatsz rájuk.

Ezen a héten Bucival töltöttél egy fél napot. Nagyon jól érezted magad és Buci is örült, hogy Vele voltál. Délután elsétáltatok Bubáért az oviba és állítólag nagyon örültetek egymásnak. Kár, hogy nem voltam ott, mert biztos édesek voltatok. Áronnal többet játszol, vagyis Áron többet foglalkozik Veled, mert ő korban sokkal közelebb áll Hozzád. Nagyon édesek vagytok együtt.

Kaja szinten újdonság a halrudacska és a rizs pép. Ez most nagyon bejön Neked. A halrudacskáról leszedem a panírt, mert a prézlire semmi szükséged és nem is vagy oda érte. Az almát már harapva eszed és a banánt is. Nagyon élvezed, hogy tudsz harapni. Reggelente sonkás kenyeret eszel, vacsorára szintén valamilyen szendvicset kapsz. A melegszendvicset is nagyon szereted, de azt nem kapsz sűrűn.

Mazsikám!

A tegnapi napon apának először mutattad ki a fogad fehérjét! Fáradt voltál és apa babusgatott a karjában. Aztán apának eszébe jutott, hogy készülödnie kell, ezért lerakott a földre, amit igencsak sérelmeztél. Én éppen mosogattam a konyhában és elindultál felém, de aztán eszedbe jutott, hogy apa hagyott cserben, így rajta kérd számon, hogy miért is rakott le a földre, mikor Te éppen álmos vagy és szívesebben csucsukáznál apa karjaiban. Szóval, elindultál az előszobába, hogy apa után iramodj, de apa átslisszant a hálószobából a gardróbba. Ezzel elvesztetted apát szemelől és annyira kiborultál, hogy elsikítottad magad és hatalmas krokodilkönnyeket kezdtél el csorgatni. Ez bevált! Apa jött és máris a karjaiban voltál. :-) Percek múlva már a kocsiban ültünk. Még a garázsból kijövet talán ébren voltál, de a kapunál már édesen aludtad az igazak álmát. Tényleg fáradt voltál! :-)

twitteriwiwfb

Blog info

Skripeczky Balázs és Panna naplója

Bazsa és Panna kalandjai

Gyermekek

Skripeczky Balázs
child_13
11 éves, 7 hónapos, 2 hetes
110 cm, 16700 g
Skripeczky Panna
child_155
8 éves, 6 hónapos, 4 napos
77 cm, 9500 g
Fejlődés »